Ria is een gekwalificeerde prenatale leraar en heeft meer dan 20 jaar ervaring in het geven van prenatale lessen aan a.s. ouders.
Zij volgde haar opleiding bij de 'Stichting ter Verbreiding van de Psycho profylaxe Methode ", een Nederlandse Lamaze variant.
Ook heeft zij, na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in de Kraamzorg, de opleiding gevolgd tot lactatiekundige IBCLC en is zij een gekwalificeerde personal coach.
Ze heeft tot doel praktische lessen te bieden in een ontspannen en informatieve omgeving waardoor a.s. moeders en hun partners leren wat zij kunnen verwachten tijdens de bevalling en de eerste periode met hun baby.
Door een goede voorbereiding kunnen a.s. ouders positieve en weloverwogen beslissingen nemen over de zwangerschap, bevalling en de vroege postnatale periode. Tevens is er aandacht voor het maken van een geboorteplan.

Uiteraard is er aandacht voor ontspanning, ademhaling technieken, verschillende pershoudingen, perstechniek, massage, het gebruik van een geboortebal en de start van en met de baby.

@ 2017 - Website gemaakt door WEBSIET